Seniordans

Seniordans

Hver tirsdag kl. 14.00-16.00, i spisesalen, er der seniordans som er en mere rolig form for folkedans. Det er for dig der gerne vil gøre lidt sjov motion til noget god musik.

Vi fortsætter med glæde vores Seniordans, også i år. Vi danser ½ times

tid så er der ikke meget energi tilbage, så drikker vi vores medbragte kaffe og synger fra  vores sangbog. Så er der alligevel energi til lidt dans igen og når klokken nærmer sig 16.00 flytter vi borde og stole på plads igen og går hjem efter endnu en hyggelig dag.

I år har vi igen dans 1 gang om måneden her i sommertiden, for ellers er der alt for lang tid til den næste sæson begynder.

Vi danser tirsdag den 9 maj

                     "        "    6 juni

                     "        "    4 juli

                     "        "    1 august

Vi starter op igen tirsdag den 5 september 2017, og derefter hver tirsdag.

Husk kaffe, kopper og kage, også en flaske vand, for det er der brug for. Alle er velkomne, både med krykker og rolator, vi har et par kreds danse hvor vi holder i hånden hele tiden, det er dejligt når man ikke er så sikker på benene. Og ellers sidder vi bare og er tilskuer, det kræver bare, at der bliver klappet bagefter. :-)

Vi bruger ikke herrer og damer, her er kun rød og blå så selv om du kommer alene kan du sagtens være med.

Det koster 20 kr. pr. gang, og du behøver ikke at tilmelde dig, men bare møde op i spisesalen og tale med Lone, som er vores underviser.


Velkommen alle sammen.

Mange glade hilsner fra Lone og Annelise.